Suomen Lions-liitto ry: Anna koko perhe

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Anna koko perheelle yhteinen joululahja, joka samalla käy pienimuotoisesta kielikurssista. Ehdota perheellesi, että otatte hoiviinne yhden tai kaksi nuorisovaihtoon tulevaa nuorta. Jos otatte kaksi, heistä on myös seuraa toisilleen. Ja ulkolaisten nuorten kanssa tulee käytyä sellaisissa paikoissa, joissa ei ehkä muuten vierailisi. Kuvassa Heikki Hemmilä vaimonsa ja kroatialaisen Eman ja ukrainalaisen Viktorian kanssa joulupukkia tapaamassa. Kilttejä olivat koko poppoo! -Teija- #LionsFinland #lions