Kutsu tutustumaan leotoimintaan

Tervetuloa tutustumaan Leo-toimintaan

Leot ovat 12-30 vuotiaita (tavallisesti Suomessa 18-30 vuotiaita) nuoria, jotka toimivat leoklubeissa. Suomessa on 10 leoklubia ja jäseniä noin 150. Maailmalla on leoja noin 180 000.

Tervetuloa kuulemaan mitä on Leotoiminta ti 15.1.2019 klo 18-20, Kauppakeskus Ison Omenan palvelutorille (3. krs), Kokoustila Myrsky (604), Suomenlahdentie 1, 02230 Espoo.

Toki voit ja kannattaakin ottaa myös kaverisi mukaan tilaisuuteen.

Paikalla on itseni lisäksi Leoja kertomassa toiminnasta ja runsaasta esityksiä siitä mitä kaikkea ovat Leot ja leotoiminta?
Tavoitteenamme on perustaa ainakin yksi uusi leoklubi Espoo/Länsi-Helsinki -alueelle. Myös Kirkkonummelle ollaan perustamassa uutta klubia ja Espoon ainoa Leoklubi Espoo/Downtown on kiinnostunut ottamaan uusia jäseniä.

Heräsikö uteliaisuutesi? Rohkeasti mukaan. Ilmoittautumiset sähköpostilla allekirjoittaneelle. Jos et pääse paikalle, mutta toiminta kiinnostaa tai haluat kuulla lisää leotoiminnasta, ole yhteydessä.
Toki voit myös tutustua Leojen www-sivuihin.

Saapumisohjeet tilaisuuteen:

Ison Omenan palvelutori sijaitsee Ison Omenan kauppakeskuksen laajennusosan ylimmässä kerroksessa (3. krs) suoraan mm. ravintolamaailman ja tulevan bussi- ja metroterminaalin yläpuolella.
Jalan löydät paikalle vanhan kauppakeskuksen käytäviä ja rullaportaita pitkin. Jalankulun sisäänkäynnit kauppakeskuksen laajennusosaan ovat Markkinakatu 1, Suomenlahdentie 1 ja Piispansilta 19.
Autolla pääset lähimmäksi Palvelutoria niin ikään pysäköimällä autosi pysäköintihalliin, jonne ajetaan Suomenlahdentie 1:n rampin kautta.
Voit pysäköidä ilmaiseksi kaksi tuntia, ja jos lataat älypuhelimeesi Cityconin Iso Omena -mobiilisovelluksen, ilmainen pysäköintiaikasi kasvaa 4 tuntiin.

Terveisin.