Suomen Lions Quest: Peruskursseilla

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Peruskursseilla, toisena kurssipäivänä valmistetaan ryhmissä esittelytuokiot. Jokainen ryhmä valitsee aiheen omien, todellisten lapsiin liittyvien haasteiden pohjalta ja katsoo, mitä vastauksia oman ikäryhmän opettajan kansiossa on. Tänään Joensuussa (15.1.19) yläkoulun opettajat pohtivat motivaation parantamista ja tekivät siitä alla olevan kaavakuvan. Kukkaa nakertamaan piirsivät ‘ops-16 -ötökän’ 😁. Alakulmassa on toisen ryhmän toimintaharjoitus ilmeiden ja eleiden merkityksestä viestien tulkinnassa. Materiaalimme on todella laadukasta ja antaa välineitä monenlaisten elämäntaitojen harjoitteluun!