Suomen Lions-liitto ry: Tuulta purjeisi

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Tuulta purjeisiin vesileijonat! Leijonat puhtaan veden puolesta -hankkeen tulevia viestinnän askelmia suunniteltiin tänään Helsingin Malmilla. Vesiviestiä kuljettava purje nähdään vuoden aikana leijonapiireissä eri puolilla Suomea sekä Kalajoella ja Milanon kansainvälisessä liontapaamisessa. Esittelijöinä hankkeen projektipäällikkö Karoliina Vilander ja vesileijonien ilmeen luonut suunnittelija Studio Pekka Piippo Oy. #puhtaatvedetlions #LionsFinland #kärkihanke