Björn Hägerstrand utsedd till Lions NSR-koordinator 2019-2021

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Lions Nordiska Samarbetsråd (NSR) har haft sitt årliga rådsmöte i Gardemoen, Norge den 18-20 januari. NSR har utsett lion Björn Hägerstrand från Lions Club Mariehamn i Finland till dess koordinator för åren 2019-2021. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #nsr
Lions Nordiska Samarbetsråd (NSR) har haftsitt årliga rådsmöte i Gardemoen, Norge den 18-20 januari. NSR har utsett lionBjörn Hägerstrand från Lions Club Mariehamn i Finland till dess koordinator…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin