Photos from Suomen Lions Quest’s post

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Elämisentaidot -Lions Quest -peruskurssi tänään (25.1.2019) eka kertaa Jyväskylän OKL:n luokanopettajaopiskelijoille. Kurssi toteutetaan LCIF:n tuella ja on osa pilotointia, jonka aikana testataan 1+1/2 päiväistä mallia. Tänään aloituspäivässä mukana yliopistonopettaja Kaili Kepler-Uotinen ja 24 kurssilaista. Välitehtävänä kurssilaiset pitävät yhden Quest -tuokion valitsemalleen oppilasryhmälle ja kokoonnumme vielä kahden viikon päästä. Kurssilaiset kiittelivät käytännön vinkeistä ja ihastuivat monipuoliseen materiaaliin. Eräs loppusuoralla opinnoissaan oleva opiskelija summasi päivän jälkeen tämän kurssipäivän yhdeksi merkityksellisimmäksi kaikista opinnoistaan.