Lions Club Nice Massena

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Vihdoin löysin jotain ajankohtaista leijonien toiminnasta Nizzassa. Klubeja on useitakin, mutteivät näy kovin hyvin netissä. Lions Club Nice Massena täyttää ensi vuonna 50 vuotta ja vaikuttaa aktiivisimmalta. Miesklubi. 2.3. ovat kauppakeskuksessa keräämässä ruokaa vähävaraisille. Laitan päivän kalenteriin. Minun lähelläni toimisi sekaklubi Lions Club Cap de Nice. Sekin hyvin pieni eikä tietoa aktiviteeteista viime vuosina. Ehkä on otettava klubiin yhteyttä. Terveisin Rivieran kirjeenvaihtajaltanne!
”On ne peut aller bien loin dans la vie si l’on ne commence pas par faire quelque chose pour quelqu’un d’autre” (Melvin JONES)…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin