Photos from Suomen Lions Quest’s post

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Elämisentaidot -Lions Quest -koulutuksen pilotointi (1+1/2 päiväisen mallin kokeilu) tänään 28.1.2019 Uuraisten koulukeskuksessa. Tämän kurssin mahdollisti LCIF:n tuki, jolla kehitämme ohjelmaamme. Kurssilaiset kokeilevat nyt viikon ajan materiaalia omassa luokassaan ja viikon päästä jaetaan kokemuksia ja opitaan lisää. Kurssilla oli mukana LC Uuraisten tuleva presidentti Petri Haaksluoto, jonka klubi etsi aktiivisesti kurssille halukkaita kasvattajia paikkakunnalta.