Photos from Suomen Lions Quest’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Kuortaneen urheiluopistolla Lions Questin – liikuntaseurakoulutuksen ensimmäinen koulutuspäivä. Valmentajat huomasivat käytännössä, kuinka eri harjoitteiden avulla tullaan tutuiksi uudessa ryhmässä. Lajitaitojen oppiminen urheiluseurassa mahdollistuu ja helpottuu ryhmässä, missä ei tarvitse jännittää. Ilmapiirillä on iso merkitys oppimiseen.

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin