Suomen Lions Quest: Tänään (9.2.

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Tänään (9.2.19) Lions Quest -peruskurssi Konnevedellä. Koulutukseen osallistuivat kunnan kaikkien kolmen koulun opettajat ja rehtorit/koulunjohtajat + sivistyst.johtaja (34 henkilöä). Todettiin, että myös lukioikäisille yhteisten sääntöjen miettiminen on tärkeää ja että leikkimistä saisi olla enemmän kaiken ikäisillä. Konneveden opetushenkilöstö koki myös aikuisten kasvattajien yhteyden lisääntyvän Elämisentaitokurssilla. Tämä koulutus on osa ohjelmamme kehittämistä ja toteutettiin LCIF:n tuella. Konnevedellä kokeillaan nyt LQ-tuokioita ja kokoonnutaan huhtikuun alussa 1/2 päivän koulutukseen.

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin