Tulorekisteri vaikuttaa myös klubeihin ja piireihin

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Vuoden alussa voimaantullut tulorekisteri vaikuttaa myös klubeihin ja piireihin. Klubit ja piirit ovat velvollisia tekemään ilmoitukset tulorekisteriin esimerkiksi silloin, kun ne järjestävät tilaisuuden, jossa esiintyvälle taiteilijalle maksetaan korvaus eikä taiteilija ole ennakkoperintärekisterissä. Lue lisää tästä ja monista muista mielenkiintoisista aiheista vuoden ensimmäisestä LION 01/19 -lehdestä, joka ilmestyy ystävänpäivänä 14.2.2019. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #lionlehti
Tulorekisteri on uusi, monen eri viranomaisen yhteinentietokanta, joka kokoaa yhteen ansio-, eläke- ja etuustiedot. Siitä hyötyvätviranomaisten lisäksi myös työnantajat ja kansalaiset….

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin