LION 1 / 2019

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Tämän vuoden ensimmäinen pelkästään digilehtenä julkaistava LION 01/19 on ilmestynyt ystävänpäivänä. Lue tänään julkaistusta lehdestä muun muassa siitä, kuinka Orkester Nordenin kotipaikka siirtyi vuoden alusta Lahteen seuraavaksi viideksi vuodeksi ja monesta muusta mielenkiintoisesta aiheesta. LION-lehti löytyy osoitteesta www.lions.fi/lionlehti. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #lionlehti
HAASTE HEITETTY LEIJONILLE Vaelluskala ry haastaa leijonat keräämään tietoa purojen tilasta VALMENTAJA ON MYÖS KASVATTAJA Lions Quest tarjoaa koulutusta myös liikuntaseurojen valmentajille KILPAILU KANNUSTAA RAUHAAN Monta tapaa tehdä hyvää. SUOMEN LIONS-LIITTO RY Kansainväliseen rauhanjuli……