Vuoden tärkeintä tapahtumaa valmistellaan yhteistyöllä

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Kauden tärkeimpään tapahtumaan eli vuosikokoukseen ilmoittautuminen on nyt avattu osoitteessa https://www.lionskalajoki2019.com/ilmoittautuminen/. Päätoimikunta ja mukana olevat klubit toivottavat kaikki leijonat perheineen tervetulleiksi nauttimaan Kalajoen upeasta luonnosta ja vuosikokouksen monipuolisesta ohjelmasta. Lue LION-lehdestä 01/09 miten tämän vuoden järjestäjät haluavat panostaa erityisesti kokoustekniikan, äänentoiston ja ajankäytön sujuvuuteen laadukasta oheisohjelmaa ja osallistujien viihtyvyyttä unohtamatta. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #vk2019kalajoki LionsKalajoki2019
Suomen lionien 66. vuosikokouksen päätoimikunta kertoo järjestäjien olevan iloisia, että he saavat järjestää vuosikokouksen Kalajoella 7.-9. kesäkuut…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin