Photos from Suomen Lions-liitto ry’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Leijonat puhtaan veden puolesta -viesti levisi eilen Helsingin Paasitornissa pidetyssä Kestävän Kehityksen keskustelutilaisuudessa jälleen uudelle salilliselle ihmisiä. Presidentti Tarja Halonen ilahtui kuulemastaan ja pitää vesiensuojelutyötämme erittäin tärkeänä ja peukutti hurjasti osaamisen kiertotalouden puolesta. Leijonat ovat vesitöillään upeasti mukana maailman ilmastotalkoissa. #puhtaatvedetlions #LionsFinland #kärkihanke #lions

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin