Photos from Suomen Lions-liitto ry’s post

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
B-piirin kestävän kehityksen piirifoorum myrskysi 26.2. Millainen toiminta saisi juuri minut kantamaan korteni ilmastotalkoisiin? Voisivatko lionsklubit olla mukana pyörittämässä koulujen kerhotoimintaa vesiteemassa? Entäpä voisiko venesataman toimintaa hoitamassa oleva klubi tuoda samalla veneilijöille vinkkejä kestävämmästä veneilystä ja olisiko klubin presidentti kommodori? Ajattelua vauhdittivat leijonien omat ja Espoon kaupungin asiantuntijat ja tekijät. Kevyen ideatyöpajan johdantona osallistujat kuulivat lisäksi ajatuksia vapaahtoistoimintaan sitoutumisesta. #puhtaatvedetlions #LionsFinland #kärkihanke #lions