Suomen Lions Quest: Unelmien saavut

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Unelmien saavuttamisen ohjaamista Lions Quest työtavoilla miettimässä tänään Helsingissä, Jakomäen koululla, 32 kasvattajaa. Kolmen tunnin koulutuksessa tärkeiksi nousivat mm. kaikenlaisten tunteiden tarpeellisuus ja hyviin asioihin keskittyminen, vaikka kokonaisuus on tiedossa. Rehtori kiitteli, että tämä koulutus oli saatu heille kodin ja koulun yhteistyönä (vanhempien suosittelemana). Dreamsteri Tommi vierailee koululla 13.3.