Sydäniskuri-kampanja käynnistyi

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Kun sydän pysähtyy, on kiire auttaa. Eduskunnan kansalaisinfossa oli tänään Suomen Lions-liiton sydäniskuri-kampanjan aloitustilaisuus. Kampanjan tavoitteena on saada Suomeen noin tuhat uutta sydäniskuria. Kampanja on yksi Suomen suurimmista lionien humanitäärisistä kampanjoista, josta hyötyy koko suomalainen yhteiskunta, toinen aloitteen tekijöistä PDG Rauno Mikkola muistutti. Kampanjan suojelija, kansanedustaja, ministeri Ilkka Kanerva totesi, että tämän kampanjan toteuttaminen on leijonilta esimerkillistä vastuunkantoa. “Tiedän, että leijonat ympäri maan saavat tämän toteutumaan, kun tarttuvat yhdessä asiaan.” -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #sydäniskuri Suomen Sydänliitto
Kun sydän pysähtyy, on kiire auttaa. Eduskunnan kansalaisinfossaoli tänään Suomen Lions-liiton sydäniskuri-kampanjan aloitustilaisuus. Kampanjantavoitteena on saada Suomeen noin tuhat uutta sydäni…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin