Photos from Suomen Lions-liitto ry’s post

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa nostetaan sinilevä pöydälle! Professori Julia Lohmann Photography tavoitteena on vaikuttaa kestävämpään tulevaisuuteen nykymuotoilun keinoin. Millaisessa roolissa merilevät, aina viheliästä sinilevää myöten, voisivat olla tulevaisuuden vesiystävällisessä materiaalituotannossa? Mitä voi syntyä, kun otamme nykymuotoilun mukaan puhtaiden vesien edistämistyöhömme? Mitä kaikkea ja yllättävää yhtälöstä leijonat ja muotoilun hyödyntäminen voisi syntyä? Pysy kanavalla! www.aalto.fi/contemporary-design/professor-julia-lohmann #vaikutavesiin #puhtaatvedetlions #LionsFinland #kärkihanke #lions Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu