Photos from Suomen Lions Quest’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Lions Quest -peruskurssilla toisena päivänä pohditaan mm. kasvattajan mahdollisuutta tukea lasten hyvinvointia työtavoilla, persoonallaan, menetelmillä ja LQ-opinto-ohjelmalla. Oulussa 15.3. riskeiksi valikoitui mm. seksuaalinen häirintä. Tähän aiheeseen oululaiset kasvattajat aikovat puuttua (ja ehkäistä) puhuen elokuvien ja kirjojen kautta tulevasta sisällöstä, opettaen turvallista nettikäyttäytymistä, olemalla esimerkkeinä, tunnistamalla stereotypioita ja opettaen EI:n sanomista… Lämmin kiitos paikallisille Lions-klubeille tämän kurssin toteutumisesta; kasvattajat saivat uusia ajatuksia niin Quest -ohjelman kuin vertaiskeskustelujen myötä tärkeään tehtäväänsä. ♥️

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin