Photos from Suomen Lions-liitto ry’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Itämeri kiehuu – ilmastoa lämpimämpää aihetta tuskin Iöytyy. Jokainen meistä joutuu viimeistään nyt arvioimaan omaa rooliaan ilmastonmuutoksessa. Millaista on kestävä arki? Helsingissä sijaitsevan Tiedekulman Hope for Globessa tieto lisää toivoa tapahtumissa, joita järjestetään 18-29. maaliskuuta. Osallistu tapahtumiin paikan päällä tai katso livenä netissä https://www.facebook.com/tiedekulma. Leijonat puhtaan veden puolesta -hanke mukana menossa. #vaikutavesiin #puhtaatvedetlions #LionsFinland #kärkihanke #lions

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin