Photos from Suomen Lions Quest’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Lappeenrannan Lions Questin -peruskurssin ensimmäisenä päivänä vallitsi myönteinen ilmapiiri ja iloinen puheensorina, kun opettajat ja muut kasvattajat pohtivat ryhmäprosessin merkitystä koulussa. Moni toivoi saavansa saman tunnelman myös omaan luokkaan. Koulutus jatkuu huomenna!

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin