Special Olympics -kisat päätökseen Abu Dhabissa

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Maaliskuun 14.-21. pidettiin Abu Dhabissa Special Olympics -urheilijoiden maailmankisat. Suomen Lions-liitto ja lionsklubit olivat avustamassa lähteviä SO-urheilijoita yli 8 000 eurolla. Suomen joukkueen eli Sisujengin osalta kisat olivat menestys, yhteensä 47 mitalin saalis. Suomen 70 urheilijan joukkue saavutti 13 kultamitalia, 21 hopeamitalia ja 13 pronssimitalia.Toiminnanjohtaja Riikka Juntunen Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:sta lähetti tunnelmia päättäjäisistä ja koko Sisujengin puolesta ison kiitoksen kaikesta tuesta matkan aikana. ”Meitä oli täällä monta, joista koko Suomen Lions-väki voi olla ylpeä!” -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin