Photos from Suomen Lions Quest’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
1.-2.4.2019 Lions Quest -peruskurssilla Helsingissä 35 kasvattajaa. Materiaalien lisäksi kurssin sisältö sai kiitosta. Eräs kurssilaisista totesi päivän lopuksi, että hän ei ole koskaan ollut näin virkeä kello 16! Keskusteluissa korostui lämpimän ja välittävän kasvattajan merkitys; sellainen voi jokainen Quest-ope olla. ♥️

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin