Ehdota lionien Hyvää tekoa

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Nyt on hyvä aika miettiä sopivaa ehdokasta palkittavaksi tämän vuoden lionien Hyväksi teoksi tai Vuoden Hyväntekijäksi. Hyvän päivää vietetään 8.10. Ehdotuksia voivat tehdä lionit tai lionsklubit. Palkintoa voidaan ehdottaa klubille tai yksittäiselle lionille 7.6. mennessä. -Monta tapaa tehdä hyvää – Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions
Leijonat viettävät valtakunnallista Hyvän Päivää vuosittain8.10. Hyvän Päivän yhteydessä palkitaan Leijonien Hyvä teko tai VuodenHyväntekijä sekä valtakunnallinen Hyväntekijä. Leijonilla ja lionsk…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin