Tule mukaan diabeteskävelyyn

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
B- ja N-piirit järjestävät jälleen diabeteskävelyn Helsingin Narinkkatorilla 5.5.2019 klo 12. Valittavana on kolme eripituista reittiä 700 metristä neljään kilometriin. Tapahtumaan osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Diabeteskävelyn järjestävät pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistys sekä paikalliset lionsklubit. Tule mukaan! – Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions
Helsingin Kampin Narinkkatorilla järjestetään sunnuntaina5.5.2019 kello 12 diabeteskävely. Osallistumiseen ei tarvitse ennakkoilmoittautumista, riittää kun saavut paikalle. Valittavana on kolme erip…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin