Suomen Lions Quest: Ensi kesänä L

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Ensi kesänä Lions Quest -peruskurssi partiojohtajille, suurleirillä, metsässä. 🦋🌲🦋 Kommenteissa video leirialueesta. Näillä sanoilla kurssia on kuvailtu Kajahus -leirisivuilla kiinnostuneille: Oletko yli 18 vuotias ja osallistumassa Kajahukselle? Lions Club tarjoaa leirin aikana Lions Quest koulutuksen, joka on suunnattu 5-25 vuotiaiden lasten ja nuorten parissa toimiville ohjaajille ja kasvattajille. Koulutuksesta saat käytännön työkaluja ryhmäyttämiseen ja elämän taitojen opettamiseen. Lue lisää ja ilmoittaudu: bit.ly/lionsquest 😊 Koulutuksen keskeiset teemat painottuvat lasten ja nuorten itseluottamuksen, tunne-, vuorovaikutus- ja päätöksentekotaitojen sekä hyvinvointiosaamisen vahvistamiseen. Yksilöiden rinnalla huomio kiinnittyy ryhmän keskinäiseen dynamiikkaan ja ilmapiirin rakentumiseen. Kaksipäiväisessä koulutuksessa ei istuta hiljaa vaan kokeillaan erilaisia toiminnallisia työtapoja käytännössä. http://www.lionsquest.fi/koulutuskalenteri_ja_tietoa_koulutuksista/koulutus_pahkinankuoressa/ Hyvää Partioviikkoa! Muistakaa, että Kajahuksen jälki-ilmoittautuminen päättyy nyt sunnuntaina 28.4.! 😎 #kajahus #kajahus2019 #lapinpartiolaiset #partioscout #kaikille #ajassa #ilmoittautuminen Suomen Lions-liitto ry

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin