Suomen Lions-liitto ry: Suomen Lions-li

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Suomen Lions-liitto toivottaa hyvää kansallista veteraanipäivää. Kansallista veteraanipäivää on juhlistettu jo 33 vuoden ajan Lapin sodan päättymisen vuosipäivänä 27.4. Pääjuhlan teemana on tänä vuonna ”On aika muistaa”. Vuoden 2019 alussa sotiemme veteraaneja oli noin 10 000, heistä sotainvalideja 1 500. Veteraanien keski-ikä on 94 vuotta. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #veteraanipäivä

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin