Jo toinen pyörremyrsky iski Itä-Afrikkaan – Lions-liitto aloitti katastrofikeräyksen

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Pyörremyrsky Idai iski Mozambikiin, Malawiin ja Zimbabween maaliskuun puolivälissä. Tuskin jälleenrakennus saatiin käyntiin, kun uusi myrsky, Kenneth iski mereltä 25.4. Kenneth kylvi tuhoaan Komorien saarilla ja Mosambikin pohjoisosassa jopa tuulennopeudella 280 km/h. Lions-liiton hallitus päätti antaa 18 000 dollarin katastrofiavustuksen LCIF:lle käytettäväksi myrskytuhojen korjaukseen. Samalla päätettiin käynnistää katastrofikeräys Mosambikin hyväksi. Lue lisää Suomen Lions-liiton sivuilta, miten voit osallistua keräykseen. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin