LC Siuntio – Sjundeå/ Charlotat: LC Siuntio-Sjun

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
LC Siuntio-Sjundeå /Charlotat järjestää yhteistyössä Siuntion kunnan kanssa Viihtyisä kotikunta – kilpailun Siuntiossa asuville 1.–9. –luokkalaisille. Kilpailu järjestetään yhteistyössä koulujen kanssa ja se kestää 10.5 saakka. Kilpailun tarkoituksena on lisätä lasten ja nuorten kiinnostusta oman ympäristön kehittämiseen ja tarjota heille mahdollisuus vaikuttaa. Kilpailussa lapset ja nuoret voivat tuoda esiin omia ideoitaan kotikuntansa viihtyvyyden lisäämiseksi. LC Siuntio-Sjundeå/ Charlotat valitsee ehdotuksista parhaan yhteistyössä Siuntion kunnan kanssa. Mikäli ehdotus on toteuttamiskelpoinen, se myös pyritään toteuttamaan. Paras ehdotus palkitaan ja voittajan nimi julkistetaan toukokuussa.

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin