DUV i Västnyland

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
SKOGBY DANSEN Lions har åter bjudit in alla DUV medlemmar med anhöriga och boendepersonal till den årliga dansen i Skogby på Furuborg. Tisdagen den 4.6.2019 kl.18-20 Även grillad korv samt limsa utlovas till alla deltagare under kvällen. Evenemanget är gratis och DUV bokar gemensam skjuts för all. Därför bör man anmäla sig till anmalning.vn@duv.fi och berätta var man önskar stiga på skjutsen..eller att man väljer att åka med egen skjuts. Bindande anmälan senast 23.5.2019 I Ekenäs kan skjutsen stanna vid Nya Gravgården, Fleminggatans boende, Busstation, Österbyboendet, Brogränd om behovet finns I Hangö vid boendet och om behovet finns kan den även stanna på någon annan plats I Karis Busstation, Boendet, Shell Simpukka om behovet finns Finns det någon som bor långt borta från dessa nämnda platser och kan inte ta sig till dem ..kontakta då Fredrica ansvarig fritidsledare i DUV 0503749047 så får vi tillsammans fundera hur vi arrangerar skjutsen. Klädsel fri men korven och drycken serveras utomhus. Gillar du inte korv finns det ej andra alternativ än egen matsäck Med på evenemanget finns ett antal DUV ledare som stöd för deltagarna. Men har en deltagare medicinering som kräver sakkunnig personal eller har ett stort behov av individuell handledning och stöd för att må bra , då rekommenderar vi att man har med egen anhöriga, stödperson eller boendepersonal. Har deltagaren behov av mediciner, hjälpmedel bör man själv medtaga det….

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin