LEO-klubi WICE perustettiin Kirkkonummelle

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Leo Club Kirkkonummi-Kyrkslätt/WISE ottaa mukaan 12-30 -vuotiaita toimijoita!
Joulun alla Kirkkonummen kolme Lionsklubia päätti yhteisesti LEO-nuorisoklubin perustamisesta Kirkkonummelle. Asiasta kiinnostuneita nuoria löytyi kymmenkunta ja hanke eteni niin pitkälle, että perustava kokous pidettiin 15.4. Kantvikissa. Puheenjohtajana toimi Sanna Mustonen ja sihteerinä BND……