LEO-klubi WICE perustettiin Kirkkonummelle

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Leo Club Kirkkonummi-Kyrkslätt/WISE ottaa mukaan 12-30 -vuotiaita toimijoita!
Joulun alla Kirkkonummen kolme Lionsklubia päätti yhteisesti LEO-nuorisoklubin perustamisesta Kirkkonummelle. Asiasta kiinnostuneita nuoria löytyi kymmenkunta ja hanke eteni niin pitkälle, että perustava kokous pidettiin 15.4. Kantvikissa. Puheenjohtajana toimi Sanna Mustonen ja sihteerinä BND……

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin