Lappeenrantaan uusi leoklubi

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Leo Club Lappeenrannan perustamiskokous pidettiin Lappeenrannassa Lönnrotin koululla 2.5.2019. Uusia leoja oli onnittelemassa presidentti Teemu Laitinen leojen hallituksesta ja leojen piiripresidentti Joel Stockmakare. Uudessa klubissa on jo yhteensä 18 leoa, joista 10 osallistui perustamiskokoukseen. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #SuomenLeot
Leo ClubLappeenrannan perustamiskokouspidettiin Lappeenrannassa Lönnrotin koululla 2.5.2019.Leoklubissa on jo 18 leoa, joista tilaisuudessa oli läsnä 10.Klubin taustaklubina toimii LC…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin