Orkester Nordenin uudet nettisivut avattu

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Orkester Nordenin uudet kotisivut on avattu osoitteessa www.orkesternorden.com. Käy tutustumassa kotisivuilla muun muassa tulevan kesän konserttikiertueen ohjelmaan ja aikatauluun. Orkester Nordenin kesän konsertteja kannattaa tulla kuuntelemaan vaikka koko klubin voimin. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #orkesternorden
Käy osoitteessa www.orkesternorden.comtutustumassa Orkester Nordenin uusia nettisivuihin. Kotisivuilta löydät muunmuassa tulevan kesän konserttikiertueen ohjelman ja aikataulun. Orkester Nordenin…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin