VYYHTI II -hanke tukee paikallista kunnostajaa

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
”Ei mun tarvitse ite osata kaikkea, vaan pääasia on, että tietää kuka osaa ja keneltä kysyä neuvoa.” – Olli Kammonen, Taivalkoski.- Pohjois-Pohjanmaalla toteutettu VYYHTI II -vesistökunnostushanke leijonien vesitöiden avuksi? Vyyhti II -hankkeen tarkoituksena on yhteistyön lisääminen kaikkien niiden toimijoiden välillä, jotka tekevät vesistökunnostustyötä. Leijonat ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan porukkaan! Käy tutustumassa kunnostustarinoihin ja kunnostusyhdyshenkilöihin, kurkkaa karttapalveluun ja innostu vesienhoidosta http://proagria-mkn.maps.arcgis.com. #vaikutavesiin #puhtaatvedetlions #LionsFinland #kärkihanke #lions
Videon ”pääosan esittäjä” on paikallinen kunnostaja Olli Kammonen. Hänen kunnostuskohteenaan on Taivalkosken Tyräjärvi. Olavi on mukana VYYHTI II – hankkeen ……

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin