Suomen ympäristökeskus SYKE

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Haitallisten aineiden esiintymisestä Suomen vesissä on valmistunut ensimmäinen kokonaiskuva Suomen ympäristökeskuksen (SYKE) johtamassa hankkeessa. Haitallisten aineiden pitoisuuksia mitattiin rannikkovesien ahvenista ja simpukoista, avomeren silakoista sekä pintavesistä niin merellä kuin sisävesilläkin. #vaikutavesiin #puhtaatvedetlions #LionsFinland #kärkihanke #lions
Haitallisten aineiden esiintymisestä Suomen vesissä on valmistunut ensimmäinen kokonaiskuva. Suomen vesiluonnossa on elohopeaa sekä palonesto- ja pintakäsittelyaineita haitallisia määriä, mutta useimmista seurattavista aineista ei ole haittaa. https://www.syke.fi/fi-FI/Ajankohtaista/Ensimmainen_kokonaiskuva_vesiympariston_(50103)…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin