Lions Club Hanko – Hangö: Opening soon ne

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Opening soon near you! Tuore, ihana ja mikä parasta; paikallinen ja lähituotettu! Perhe on parasta- mrrrooaahh. Huomenna 19.5/ tavataan ystävät ja rakkaat 11-14.00 Urheilutalolla- Leijonapäivillä. Hanko- mikäpä muu🌹- polje paikalle!

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin