Lions Club Hanko – Hangö: 19.5 vietettiin

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
19.5 vietettiin Lions päivää Hangossa Urheilutalolla auringon suodessa parhaimpaansa. Perinteinen leijonatapahtuma julkisti kevätpalkinnot kevään arpamyynnin huipennukseksi ja monia onnellisia lähti mukanaan paikallisten yrittäjien tarjoamia kesäisiä palkintoja- pienen vihreän Jopon voittajan leveä hymy muistetaan;/).. Valssi tahditti Helkaman uutuuspyörien testiradan haasteita ja pienimmät pääsivät sisätilan pomppulinnaan ja muihin pikkukävijän poniajeluihin. Väinö Kalanti juonsi tapahtuman ja sitä isännöi hallinnoiva presidentti Kai Tolvanen- tärkeitä paikallisia sponsoreita ja Leijona vapaaehtoisia unohtamatta. Paikalla oli myös sekä palokunta että ensiapu- niiden rautaiset ammattilaiset jotka pääsivät tositoimiin erään kävijän onnettomuuden hoivassa. Kun hätä on pahin, onneksi taitava apu on lähellä! Tapahtuman myötä toivotamme kevään tervetulleeksi ja virallisesti alkaneeksi. Mrrooaaah- kuten leijona karjaisee- ja juhlii yhteistä mahdollisuutta tuottaa hyvää mieltä ja kerätä varoja pieniä koululaisia ja isompiakin ajatellen. Hyvä tehdään yhdessä. Teidän, Mira Haahti/ Lioness/ tiedotus Kiitos kaikille teille- ja kypärä päähän🙃

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin