Liput Orkester Nordenin kiertueelle on jo myynnissä

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Orkester Nordenin ensi kesän konserttikiertueella Lappeenrannassa, Lahdessa, Maarianhaminassa ja Tallinnassa soittaa 73 muusikkoa, jotka edustavat 14 eri kansallisuutta. Lähde vaikka koko klubin voimin kuuntelemaan Orkester Nordenin konsertteja elokuussa. Liput ovat jo myynnissä lippu.fi-palvelussa. Lue Orkester Nordenista ja muista mielenkiintoisista aiheista helatorstaina ilmestyvästä LION 3/19 -lehdestä. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #LION, #orkesternorden
Orkester Nordenin kesän leirin ja konserttikiertueen valmistelut ovatjo loppusuoralla. Luvassa on erittäin mielenkiintoinen kokoonpano nuoriamuusikoita ja heitä ohjaavia ammattilaisia. Toivottavas…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin