LION 3 / 2019

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
LION-lehti 3/19 on ilmestynyt ja kolahtaa jäsenille postilaatikkoon viimeistään lähipäivinä. Lue uunituoreesta numerosta muun muassa lähestyvästä vuosikokouksesta, liiton taloustilanteesta ja Orkester Nordenin tulevasta kesän konserttikiertueesta sekä monista muista mielenkiintoisista aiheista. LION 03/19 on ilmestynyt myös digilehtenä osoitteessa www.lions.fi/lionlehti. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #lionlehti
MERELLINEN VUOSIKOKOUS LÄHESTYY Järjestäjät toivottavat lionit tervetulleiksi Kalajoen Hiekkasärkille LIITON TALOUS JÄLLEEN YLIJÄÄMÄINEN Tule koko klubin voimin nauttimaan kesän konserttikiertueesta Tarkan euron politiikkaa noudatetaan edelleen ORKESTER NORDENIN KOKOOPANO VALMIS Monta tapa……

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin