Ympäristöteko paikkakunnan parhaaksi -kiertopalkinto on jaettu

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Tänä vuonna vuoden ympäristöteko -kiertopalkinnon teemana oli puhdas vesi. Kalajoen vuosikokouksen yhteydessä jaetun palkinnon saivat poikkeuksellisesti kaikki 15 Leijonat puhtaan veden puolesta -hankkeen aktiviteettikilpailuun osallistunutta ideaa ja tekijätiimiä. Jaetun kunnian ratkaisulla viestittiin, että näissä ympäristötalkoissa kaikki hyvät teot ovat yhtä arvokkaita ja tärkeitä. Jos jokin liiton kotisivuilla julkaistuista ideoista saa läikähtämään erityisesti rinnassasi, ota yhteyttä joko idean iseihin tai äiteihin suoraan tai hanketiimi Myötäranannan kiiskiin ja pääset mukaan jatkojalostamaan ideoita. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #lionsvk2019 #vaikutavesiin #puhtaatvedetlions
Tänävuonna vuoden ympäristöteko -kiertopalkinnon teemana oli puhdas vesi.Kalajoen vuosikokouksen yhteydessä jaetun palkinnon saivatpoikkeuksellisesti kaikki 15 Leijonat puhtaan veden puole…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin