Suomen Lions-liitto ry: Lions Clubs Int

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Lions Clubs Internationalin kansainvälinen presidentti Dr. Jung-Yul Choi ja puoliso Seong-Bok Yang Etelä-Koreasta vierailevat Suomessa 25.-27. elokuuta. Kansainvälinen presidentti Choi on ollut lion jo yli 40 vuoden ajan ja hänen tavoitteenaan on johtaa esimerkin kautta. Hän on kansainvälisen järjestön 103. presidentti. Vierailua isännöi ID Heimo Potinkara. Lue lisää kansainvälisen presidentin teemoista ja tavoitteista www.lions.fi/ajankohtaista/kansainvalinen_presidentti_suomessa_elokuussa/ -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin