Vesistökunnostusverkosto

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Vesileijonan syksyn must-seminaari Yyterissä on 24.9. Voiko sinileväkukintoihin varautua? Nyt kimppakyydit porisemaan ja porukalla vesiensuojelun teemaretkelle! Ties mitä uusia aktiviteetti-ideoita Yyteristä voidaankaan yhdessä löytää ensi kesän varalle? #LionsFinland #lions #vaikutavesiin #puhtaatvedetlions
Miten sinilevät tulee huomioida matkailussa? Miten sinilevät tunnistetaan ja miten niiden kanssa pitää toimia? Voiko sinileväkukintoihin varautua? -seminaari järjestetään 24.9.2019 klo 12-16 Yyterin Virkistyshotellissa. Ohjelma julkaistaan elokuun aikana www.pyhajarvi-instituutti.fi Seuraa ilmoittelua ja varaa päivä jo kalenteriin!…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin