Tarvikemyynnissä muutoksia

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Tarvikemyynti on siirtynyt organisaatiouudistuksessa elokuun alusta Lions-toimistolta N- ja B-piirille hoidettavaksi. Tarvikemyynti on nyt käynnistynyt kesän tauon jälkeen ja syksyn ensimmäiset tarvikemyynnin postitukset ovat lähteneet matkaan tällä viikolla. Huomaathan, että ostoksia ei voi enää tehdä Lions-toimistolla. Tutustu uusiin verkkokauppaohjeisiin osoitteessa www.lionsverkkokauppa.fi. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions
Tarvikemyynti on siirtynyt organisaatiouudistuksessa elokuunalusta Lions-toimistolta N- ja B-piirille hoidettavaksi. Tuotteita voi tilata vainLions-verkkokaupasta www.lionsverkkokauppa.fi. Tilauks…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin