IlmastoAreena 23.-24.8.2019 | Meidän pitää puhua.

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Ii:ssä loppuviikosta pidettävällä Ilmasto Areenalla on mukana myös LC Ii:n puhtaat vedet -edustus. ”Päätimme lähteä mukaan tärkeän asian puolesta, mutta paikallisella kärjellä. Haluamme puhua siitä, kuinka aivan jokaisen meistä vastuulla on se, että meidän kalavedet ja -rannat pysyisivät puhtaina tulevillekin sukupolville”, LC Ii:n Ilmastopuuhamies Heikki Helekoski sanoo. Tiesitkö, että Ii:n kunnan ympäristövastuullisuus on muutenkin maailman huippuluokkaa http://hiilineutraalisuomi.fi/hinku. Tsekkaa Ii:n Ilmasto Areenan ohjelma ja tule mukaan! #LionsFinland #lions #vaikutavesiin #puhtaatvedetlions
Kerro. Sano. Tarinoi. Todista. Muistuta. Valista. Sivistä. Kyseenalaista. Pohdi. Paasaa. Puhu. Areena on sinun….

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin