Orkester Norden

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Orkester Nordenin ensimmäinen kesä Lahdessa on ohi. Energinen ja persoonallinen 73 hengen kokoonpano nuoria muusikoita ja kahdeksan heitä ohjaavaa ammattilaista kokoontui Lahteen leirille 29.7.–7.8. He valloittivat kaupunkilaiset välittömyydellään ja innokkuudellaan jo heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Leiriä seurasi viiden päivän konserttikiertue Lappeenrantaan, Lahteen, Maarianhaminaan ja Tallinnaan. Lue lisää Orkester Nordenin ensimmäisestä kesästä seuraavasta LION 04/19 -lehdestä, joka ilmestyy 5.9. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #orkesternorden #lionlehti
Orkester Norden summer 2019 was simply great! These talented young musicians made the whole experience perfect in every way, to all of us. Thank you to each and every one of you! (photos: Jani Mahkonen)…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin