Photos from Lions Club Hanko – Hangö’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Tämä on se päivä jolloin on mahdollista muuttaa tulevaa ja muistaa pää-asiat🎈.. Lions jakoi ja tulee jakamaan tänä vuonna 90 kpl kakkosluokkalaisten Jopo pyöräilykypärää, ja niiden mukana muistuttaa että ”every head counts-” ja annetaan joka pään loistaa. Toivomme ja uskomme teihin, pienoiset! Ja itseemme: jotta ajamme kuin aikuiset, pienimmän muistaen. Positiivista liikennekäytöstä tuetaan ja luvassa on myös liikennevalistusta paikallisen ”paraspoliisin” avulla. Kypärän käyttö antaa uuden mahdollisuuden pahimman sattuessa ja lähes paikallisesti tuotettu kirkas kypärä on joka pienen tasavertainen mahdollisuus. Samalla muistutamme että kovin ei kiusaa. Tasavertaista yhteisöllisyyttä kohti kuljemme monin pienin tein ja teoin. Jakopäivämäärät eri koulujen välillä määritetään koulujen toimesta, me toimitamme oikean pääluvun. Se on meidän toivomme. Teidän, Paikallinen Lions/Hanko Hangö

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin