LCI:n kansainvälinen presidentti saapuu Suomeen

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Maailman suurimman palvelujärjestön Lions Clubs Internationalin 103. kansainvälinen presidentti, eteläkorealainen Dr. Jung-Yul Choi vierailee puolisonsa Seong-Bok Yangin kanssa Suomessa 25.-27. elokuuta. Choin ohjelmassa on alkuviikosta muun muassa vierailu pääkaupunkiseudun lionsklubien tukemaan palvelu- ja toimintakeskus Irikseen ja Uuteen lastensairaalaan, jonka rahoitukseen Suomen Lions-liitto, sen piirit ja klubit sekä muut Lions-tahot ovat osallistuneet lähes 250 000 eurolla. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #choi #lci
Maailman suurimmanpalvelujärjestön Lions Clubs Internationalin 103. kansainvälinen presidentti, eteläkorealainenDr. Jung-Yul Choi vierailee Suomessa 25.-27. elokuuta. Choi uskoo, että lionien moni…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin