Lions Club Helsinki/Finlandia

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Lions Club Helsinki/Finlandia yhdessä Espoo/Cityn ja Helsinki/Timantit klubien kanssa on saanut kunnian vastata NSR2021 järjestelyistä. Olemme innoissamme yhteistyöstämme järjestäjäklubien iloisten ja nuorten lionsaktiivien kanssa! Näemme jo nyt hauskaa tekemisen meininkiä, rentoa uutta otetta järjestelyissä ja ohjelman toteutuksessa. Aivan Helsingin ydinkeskustassa, keskellä kaikkea on vain yksi leijonannäköinen hotelli – Original Sokos Hotel Presidentti. Kaikki tiet vievät Presidenttiin! Helppo saapua millä tahansa julkisella liikennevälineellä kestävää kehitystä kannattaen, ja omille autoille runsaasti pysäköintitilaa. Lentokentältä lähijunalla, rautatieasema kivenheiton päässä ja bussiterminaalit aivan vieressä….

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin