Photos from Suomen Lions-liitto ry’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
KVN 2 -kokous Flamingossa sisälsi paljon mielenkiintoisia seminaareja ja varsinaisen kokouksen. Päivän annista ja päätöksistä tarkemmin kotisivuilla. Iltajuhlaa vietettiin rennoissa tunnelmissa musiikista ja mm. kuvernöörien esityksestä nauttien. Myös Pakilan voimistelijat esiintyivät meille.

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin