LC Lauttasaari: Nyt on mahtava

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Nyt on mahtava tilaisuus nähdä ja kuulla Lauttasaaren kamarikuoro nykyisessä kokoonpanossaan sekä tietysti upea johtajamme ja Lauttasaaren seurakunnan kanttori musiikkineuvos Marjukka Andersson viimeisessä konsertissa torstaina 19.9.2019. Tätä ei kannata jättää väliin!!

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin